Workshop sieraden maken
Maak een uniek sieraad

Zoek een vrijgezellenfeest

€ 29,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Dordrecht en mogelijk op uw eigen locatie
Klein lederwaren dat is waar we tijdens deze workshop mee aan de slag gaan. Je bepaald zelf wat je wilt gaan maken. Bijvoorbeeld een kleine etui, een klein portemonneetje of make-up tasje of iets anders wat past binnen het klein lederwaren.
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Een nieuwe armband of ketting ontwerpen en maken, helemaal in stijl voor de bruiloft van jullie vriendin. Dat kan nu ook in Den Bosch bij Lifestyle-en doe-winkel Werk aan de winkel. 
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Ga samen aan de slag met een workshop waarbij je teksten maakt op een leren of zilveren armband. Zo creëer je een heel bijzondere armband die een blijvende herinnering vormt aan jullie vriendschap en de bijzondere periode rondom de bruid.
€ 19,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Dordrecht en mogelijk op uw eigen locatie
Maak je eigen leren tekst armband! Tijdens deze workshop maak je helemaal je eigen leren tekst armband, we aan de slag met plantaardig gelooid leer uit Italië. Dit leer wordt in de loop van de tijd donkerder en wordt alleen nog maar mooier.
Vanaf € 45,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Hoe leuk is het om je eigen bruidsierraden te ontwerpen voor de grote dag? Tijdens deze workshop verzorgd door "Odette van Detts sieraden" ontwerp en maak je je eigen bruidssieraden met zoetwaterparels of halfedelstenen passend bij je trouwjurk, voor de bruidsmeisjes of passend bij andere trouwkleding.
€ 22,50 per persoon
8 tot 50 personen
We beschikken over verschillende locaties in Gelderland. Het is ook mogelijk om de workshop bij jullie op locatie te geven
Tijdens deze sieraden workshop gaan we 3 armbanden maken. Een tekstarmband. glaskralen armband en een armband van gekleurd koord met een bedeltje of kwastje.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Dit is een symbolische workshop om te doen in het teken van een vrijgezellenuitje. Een ring maken als symbool van verbinding, met elkaar en de verbinding die de bruid in jullie midden aangaat. Jullie gaan allemaal zelf een zilveren ring maken.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Zet het gezelschap dames en de toekomstige bruid aan het werk met een creatieve workshop Ibiza armbandjes maken. Gezellig samen bezig zijn, lekker kletsen en ondertussen iets moois maken. En niet zomaar iets moois: prachtige, fleurige armbandjes van kralen, elastiek, bedeltjes en ander materiaal.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties