starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop servies schilderen in Den Bosch

Wat ga je doen

In Den Bosch kun je bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel terecht voor een leuke creatieve workshop tijdens het vrijgezellenuitje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop servies schilderen? Kies een leuk servies uit voor de bruid. Een mooi theeservies of een tapas- of sushi- servies als dat beter past. Beschilder allemaal een onderdeel van hetzelfde servies. Kies een thema af of maak van ieder stuk iets origineels. Creëer samen een prachtige herinnering aan een onvergetelijk samenzijn en plan meteen de volgende afspraak voor een avondje tapas of sushi eten bij het pasgetrouwde stel!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01