starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Workshop Henna - Leer Henna maken en toepassen

Wat ga je doen

Benieuwd naar hoe je Henna nou eigenlijk maakt en toepast? Volg dan voor een creatief vrijgezellenfeestje samen met je vriendinnen een gezellige Henna workshop! De workshop duurt in totaal 4 uur, met twee verschillende delen.

Eerst krijg je uitleg over Henna, waar het vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Je leert ermee tekenen in de basistechnieken en stijlen. Lekker oefenen op jezelf, elkaar of op papier! In het tweede deel verdiep je je verder in de technieken en ontwikkel je je eigen voorkeur en stijl. Die pas je toe op kaarsen en schildersdoeken, die als aandenken mee naar huis gaan.

Het materiaal verzorgen wij, jullie hoeven alleen jullie creativiteit en (verborgen) talenten mee te nemen! Deze workshop is ideaal als een vrijgezellenfeestje tussen vrouwen onder elkaar. De locatie kan in samenspraak overlegd worden. Dit kan bij je thuis gebeuren of in een door ons georganiseerde ruimte. De workshop kan geboekt worden op de door jullie gewenste dag en tijdstip! En oh ja, Henna is niet gevaarlijk.

De genoemde prijs is exclusief kaarsen en canvas/schilderdoeken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01