starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop cocktails maken op locatie

Wat ga je doen

Wij gaan aan de slag om unieke cocktails te maken. Maak ze en proef ze met een cocktailworkshop tijdens jullie vrijgezellenfeest.

Deze dag met de meiden en de aanstaande bruid in jullie midden verdient ook een rustmoment om samen te genieten. Dat kan met een unieke cocktail in jullie hand, door jullie zelf bereid. Toast met elkaar met twee zelfbereide cocktails en een aperitief.

De drive-in cocktailbar met bartender komt naar iedere gewenste locatie in Nederland en België en neemt alles mee wat er nodig is voor cocktails met en zonder alcohol. Een fantastisch all-in concept dat ontzorgt en de feestvreugde verhoogt. Uitbreiding naar workshop van 1,5 uur met drie cocktails en aperitief is ook mogelijk.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01