starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual Reality! Het Leukste Vrijgezellenfeestje in het hartje van Amsterdam!

Wat ga je doen

Dompel je samen met de bruid in jullie midden onder in een wereld die de werkelijkheid overstijgt en speel de meest wonderlijke en waanzinnige virtual reality games.

Ontsnap even aan alle zenuwen en al het geregel voor de aanstaande bruiloft en laat je helemaal gaan in spannende Virtual Reality games als racen, vliegen en vechten. Laat de wilde furie in je los en geef je over aan een nieuwe werkelijkheid. Het enige dat je nodig hebt is je groep beste vriendinnen en een virtual reality headset.

Deze Virtual Reality experience beleef je in hartje Amsterdam in de VR Arcade die op een toplocatie zit. Daarna loop je zo weer de hoofdstad in voor nog meer gezelligheid op jullie vrijgezellendag.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01