Zoek een vrijgezellenfeest

€ 15,50 per persoon
6 tot 25 personen
Dompel je samen met de bruid in jullie midden onder in een wereld die de werkelijkheid overstijgt en speel de meest wonderlijke en waanzinnige virtual reality games.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Tijdens een top vrijgezellenfeest kunnen jullie met de aanstaande bruid een adembenemende virtual reality ervaring beleven in werelden die je nog niet eerder zag of die je verbeelding ver te boven gaan.
Vanaf € 18,50 per persoon
10 tot 36 personen
Rondom de bruiloftsstress is het heerlijk om je even helemaal te verliezen en te laten gaan in de leukste virtual reality games die er zijn. Kom met jouw vriendinnen en de bruid in jullie midden, gamen in virtual reality tijdens jullie waanzinnige vrijgezellenfeest.
Vanaf € 18,50 per persoon
10 tot 120 personen
Wie denkt dat VR alleen voor testosteron bommen is heeft het mis. Geniet van leuke belevingen, zoals een ontmoeting met een levende dinosaurus, alien en een walvis. Speel met het robot hondje en lekker gillen in een van de vier VR achtbanen en slingershot. Voor de echte durfal kan er natuurlijk ook gevochten worden met zombies, maar pas op wel op eigen risico.
€ 26,00 per persoon
6 tot 36 personen
Weet jij, net zoals in de populaire Netflix serie, het Spaanse Muntgebouw te beroven? Speel samen met je vrienden, vriendinnen of collega's ons nieuwste avontuur! Wie weet als eerste miljoenen euro's uit het Muntgebouw te slepen EN uit de handen te blijven van de politie?!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest