Zoek een vrijgezellenfeest

Een vrijgezellendag voor vrouwen kan in principe niet zonder feestavond en wil je een vrijgezellenfeestje organiseren kun je uit een aantal opties kiezen. Bij het ene avondarrangement zit er wel een diner bij inbegrepen, bij de ander is de maaltijd optioneel. De leukste feestavondjes waar jullie als meiden onder elkaar van kunnen genieten zijn in de meeste steden van Nederland te boeken.

Vanaf € 170,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Vrijgezellenfeestje in Praag voor vrouwen? Praag is niet alleen een feestelijke stad voor mannen, maar zeker ook voor vrouwen! Geniet van wijn, maak een lipdub video, ontspan in een privé spa en verras de aanstaande bruid met een mannelijke stripper! TsjechieXperience heeft alles in huis om er een spetterend vrijgezellenfeest van te maken voor de vrouwen.
€ 65,00 per persoon
Vanaf 8 vrouwen
Een feestavond zoals je nog nooit heb beleefd. Op de zaterdagavond hebben we een mix van verschillende groepjes die meedoen aan de PartyNight. Chillen, Lekker eten, Dansen en vooral gek doen tijdens de vele spelletjes. Karaoke, The Voice of Denmark, Dancing with the stars, Jongens tegen de meisjes, Ik hou van Holland spelronde, Hazes zingt, Amsterdams cafe en nog veel meer.
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
8 tot 25 personen
Vrijgezellenfeestje of gewoon zomaar even uit je dak gaan op foute plaatjes? Dat kan in Amsterdam west bij Karakter aan de De Clercqstraat. Hier boek je een PRIVE kamer met onbeperkt drankjes en kan niemand je horen! Hoe fijn is dat?
Totaalprijs € 225,00
1 tot 20 personen
Laat jouw gezelschap van het vrijgezellenfeest en de aanstaande bruid in het bijzonder genieten van erotisch top entertainment in exclusieve nachtclub in Scheveningen.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest