starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Trouwjurken Passen voor de LoL inclusief Bubbels en Hapjes

Wat ga je doen

Kom gezellig bruidsjurken passen in onze winkel in Almere. Zo zullen jij en je vriendinnen een hilarische vrijgezellendag beleven. En dan kun je vast oefenen voor je trouwdag! En je vriendinnen mogen natuurlijk ook gewoon de mooiste jurk uitkiezen voor op de foto.

De speciale Ibiza Style pasbeleving

Tijdens deze beleving gaan jullie trouwjurken passen op onze afdeling die helemaal in Ibiza Stijl is ingericht. Daar krijg je hele mooie foto's van! Zo hebben jullie een mooi aandenken aan een geslaagde dag

Hapje en drankje

Natuurlijk hoort bij deze gezellige middag ook een hapje en een drankje. Een glas bubbels en zoete en/of hartige lekkernijen staan dus voor je klaar.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01