starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Toast op de bruid met heerlijke zelfgemaakt cocktail

Wat ga je doen

Een feestelijke cocktail past perfect op een smaakvol vrijgezellenfeest. Doe dus een workshop cocktails maken voor een dubbel feestelijke effect.

Leer alles over de verschillende technieken en de combinaties van de ingrediënten. Na deze workshop kun je net als die leuke barman je eigen cocktail shaken. Iedereen in jullie gezelschap maakt een eigen unieke cocktail die jullie daarna natuurlijk met een feestelijke toast gezellig gaan opdrinken.

Kom shaken en stirren op diverse locaties door heel Nederland. Een cocktail niet genoeg? Breid dan uit naar twee of drie cocktails en extra bereidingstechnieken voor het ultieme cocktailfeest.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01