starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Sushi time - Tijdens een workshop je eigen sushi rollen

Wat ga je doen

Altijd lekker om te genieten van de verse, kleurrijke sushi, met zóveel verschillende smaakvariaties, dat er altijd wel iets tussen zit wat je lekker vindt. Nóg leuker is het om er zelf mee aan de slag te gaan. Het lijkt ingewikkeld om sushi te rollen, maar niets blijkt minder waar. Je leert tijdens deze workshop de tips & tricks, zodat je ook thuis eens indruk kunt maken.

In Hilversum hebben we de beschikking over een keuken (8 tot 12 personen), waar we eerst voorbereidingen treffen om alle ingrediënten voor de sushi te maken. Daarna ga je gezellig aan tafel diverse soorten roltechnieken uitproberen en genieten van de sushi die je zelf gemaakt hebt én natuurlijk proosten met sake en groene thee. Kampai! Een ‘doggy-bag’ kunnen we altijd regelen, mocht je niet alles op kunnen eten.

In diverse steden kunnen we een locatie regelen (vanaf 12 personen) en de workshop ook zo samenstellen dat we de voorbereidingen voor jullie doen en je vooral concentreert op het maken van je eigen sushi, aan tafel, onder het genot van een kopje saké en groene thee. Vraag vooral naar de mogelijkheden. Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) kun je ook kiezen voor een korte workshop van 1,5 uur.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01