starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

SupaGolf

Laat de boel de boel en breng de supagolf bal in het spel

Lekker met de dames aan de rol. Aan de supagolf rol, want supagolf is voor iedereen. Deze variant op het klassieke golfspel is net even anders, net even makkelijker en zeker niet minder leuk.
De ballen zijn wat groter, de clubs ook, dus de kans dat je raakt ook. Nu kan iedereen een hole in one slaan tijdens deze activiteit die binnen en buiten gespeeld kan worden.
Leef je uit, sla je slag en krijg de bal in de hole. Dat gaat helemaal goedkomen met de dames van jullie vrijgezellenfeestje. Sla er op los en geniet met elkaar van deze leuke sport.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

SupaGolf is hét golfspel dat iedereen kan leren spelen. Door gebruik te maken van grotere stokken en ballen is het wat minder moeilijk dan het traditionele golfspel, maar wel nog steeds uitdagend. Dit spel staat garant voor een gezellige middag met je collega's, familie of vrienden.

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
Vanaf 1 tot 500 personen
Locaties
Amsterdam, Afferden (LB), Elst (GLD), Delden
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags Vrijgezellenfeestje Vrouwen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01