starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

SupaGolf

Laat de boel de boel en breng de supagolf bal in het spel

Lekker met de dames aan de rol. Aan de supagolf rol, want supagolf is voor iedereen. Deze variant op het klassieke golfspel is net even anders, net even makkelijker en zeker niet minder leuk.
De ballen zijn wat groter, de clubs ook, dus de kans dat je raakt ook. Nu kan iedereen een hole in one slaan tijdens deze activiteit die binnen en buiten gespeeld kan worden.
Leef je uit, sla je slag en krijg de bal in de hole. Dat gaat helemaal goedkomen met de dames van jullie vrijgezellenfeestje. Sla er op los en geniet met elkaar van deze leuke sport.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

SupaGolf, het golfspel dat iedereen kan spelen!

Bij SupaGolf gebruik je vier stokken en en een bal. Zowel de stok als de ballen zijn iets groter als bij het traditionele golf. Hierdoor is SupaGolf voor iedereen eenvoudig spelen.
SupaGolf is dé unieke beleving op het gebied van sport, spel en sociaal bezig zijn! Door iedereen op een gelijk niveau te plaatsen worden de beste resultaten bereikt en de mooiste verbindingen gelegd, iets wat SupaGolf faciliteert.

Prijs
Vanaf € 7,50 per persoon
Aantal
Vanaf 2 personen
Locaties
Amsterdam, Zeewolde, Afferden (LB), Elst (GLD), Delden, Marienheem
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags Vrijgezellenfeestje Vrouwen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01