starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 2 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een geweldig spel

wat een geweldige escaperoom. we waren met zijn allen lekker aan het babbelen en ineens staan daar 2 gemaskerde kerels voor ons. we schrokken ontzettend maar zagen op hun shirts wel al escaperoom staan. ze bleven echter goed in hun rol en namen ons mee naar een ruimte vol rook. dat was de escaperoom. de rest is natuurlijk een verrassing. maar wel een super geweldige dag gehad!!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wat een middag. Wat hebben we gelachen met zijn alle. Als bride to be zat ik nietsvermoedend met mijn vriendinnen te eten waarna we werden overvallen door een man met een bivakmuts, ik schrok wel heel erg maar doordat alle meiden begonnen te lachen wist ik dat dit erbij hoorden. We werden vervolgens voor 60 minuten opgesloten door de gijzelnemer. Er zat een ijzersterk verhaal bij, en de begeleiding bleef in de buurt zodat we afentoe naar hints konden vragen. Geweldige middag gehad!

donderdag, 26 maart 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01