starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Miss Fuckia's Erotische home party

Wat ga je doen

Miss Fucksia is net even anders! En dat blijkt al snel als je haar boekt voor jouw vrijgezellenfeest. Met deze erotische home party weet je zeker dat je een top avond (of middag) hebt met jouw groep vriendinnen. Miss Fucksia komt langs en neemt 70 erotische speeltjes mee waar jij uitleg over krijgt en natuurlijk is er de kans om alles even te voelen, te ruiken en te proeven.

Als er producten bij zitten waar jij interesse in hebt, dan kan je die jij aan het einde bij Miss Fucksia bestellen. Jij zorgt voor een borrel en een hapje voor de dames en ik zorg voor de rest. Alleen een grote tafel is nodig waar de producten op uitgestald kunnen worden. Natuurlijk is het voor de bruid gratis en krijgt zij aan het einde ook nog eens een leuke verrassing mee naar huis.

We sluiten de party af met een kleine loterij met leuke spannende speeltjes. Deze party is zeker anders dan andere en hier blijven je vriendinnen en jij nog lang over napraten.

Tijdelijk ook kleinere groepen

Het is nu tijdelijk ook mogelijk om Miss Fucksia voor kleinere gezelschappen tegen een aantrekkelijke prijs te boeken. I.v.m. de corona snapt Miss Fucksia heel goed dat het erg lastig is om met een grotere groep bij elkaar te zitten. Daarom maakt ze hiervoor nu een uitzondering. Vraag naar de mogelijkheden!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01