starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Make-up Workshop inclusief hapjes en bubbels

Wat ga je doen

Voor een supervrouwelijk en heel gezellig vrijgezellenfeestje is een workshop opmaken met minerale make-up een prachtig idee voor een onvergetelijke ervaring.

Laat de bruid in jullie midden en jullie zelf stralen in voorbereiding op de grote dag. Jullie gaan kijken welke kleur foundation bij je past en je leert de tips & tricks voor de beste manieren om concealer, bronzer en blush aan te brengen. Oog- en lip-make-up zorgen voor de stralende finishing touch.

Om deze workshop helemaal compleet te maken is er gedacht aan bubbels en lekkere hapjes. Onder de professionele begeleiding van Monique gaan jullie aan de slag met mooie minerale producten. Deze workshop vindt plaats in IJsselstein.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01