starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Maak prachtige Haarkransjes voor de grote dag

Wat ga je doen

Een leuke en creatieve invulling van je vrijgezellenfeestje is het maken van een haarkransje! Maak mooie bloemenkronen samen met je vriendinnen of bruidsmeisjes… wie weet dragen jullie ze ook wel op de bruiloft? Gegarandeerd is in ieder geval een gezellige middag met een geweldig resultaat.

Haarkransjes zijn overgewaaid uit Australië en helemaal hip! We gaan aan de slag met de mooiste materialen, zodat jullie er na de workshop allemaal fleurig uitzien. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers.
Kom jij met je vriendinnen voor een creatieve middag met bloemen? Gezellig!

De workshop is een ideale aanvulling op jullie vrijgezellenfeestje en in te passen op elk moment van de dag. Neem via onderstaand formulier contact op voor de mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01