Zoek een vrijgezellenfeest

€ 49,95 per persoon
6 tot 34 personen
Bezorg je vriendin of zus een heerlijke ochtend of middag tijdens een beauty event op haar vrijgezellenfeest. Alle ins en outs van een goede make-up komen voorbij in een ontspannen en professionele setting met jullie en de bruid.
€ 46,00 per persoon
6 tot 12 personen
Samen maken jullie één grote glasschaal of paneel van 45 x45 cm. Iedere deelnemer krijgt een glasplaatje van 15 x 15 cm. In samenwerking wordt er een passend onderwerp bedacht en elk glasplaatje vormt uiteindelijk een deel van de schaal voor de bruid. Het werkstuk kan een week later worden opgehaald.
€ 38,95
6 tot 25
We beschikken over verschillende locaties in Gelderland. Het is ook mogelijk om de workshop bij jullie op locatie te geven.
Vrijgezellenfeest organiseren? Een workshop fruitkist beschilderen is heel geschikt om te doen met vrienden of vriendinnen samen met de aanstaande bruid of bruidegom. Altijd weer een succes, met zijn allen creatief aan de slag. Je kunt het kistje geheel naar je eigen idee verven, waarbij je gebruik kunt maken van verschillende sjablonen of een uit de hand geschilderde tekst, doet het ook altijd goed.