starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Klimbos in Overijssel - Gaan jullie de uitdaging aan?

Wat ga je doen

Op zoek naar een origineel en actief vrijgezellenfeestje voor vrouwen? Zijn jullie sportief aangelegd en niet bang voor een uitdaging? Dan is klimmen in het Klimbos wat voor jullie! Trotseer de 4 parcoursen met vele hindernissen, tot wel 9 meter hoog! De 4 parcoursen bestaan uit verschillende uitdagingen, zoals: touwbruggen, klimmuren, netten, klimladders en een kabelbaan van wel 100 meter lang.

Dit uitje is te combineren met één van de arrangementen die het klimbos aanbiedt. Genieten van een lekkere lunch, diner, buffet, high tea of high wine of een gezellige barbecue! Of nog puf voor een andere activiteit? Of misschien willen jullie er een meerdaags arrangement van maken? Ook dat is allemaal mogelijk! Vraag gerust om meer informatie via onderstaand formulier.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01