starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Klim in de hoogste bomen naar de top

Wat ga je doen

In een groot en uitgebreid klimpark kunnen jullie samen jullie angsten overwinnen of de adrenaline laten stromen door diverse hoogteattracties te bedwingen.

Dit is een leuke activiteit voor stoere dames die niet teveel hoogtevrees hebben. Beklim de hoge klimmuur, leg de parcoursen tussen de boomtoppen af, ga abseilen of voel je een vogel die vliegt als je de lange zipline neemt.

Doen jullie het rustig aan met één attractie (basis pakket), gaan jullie voor toegang tot vier hoogteattracties (hoogtevrees pakket) of willen jullie alles proberen (full adrenaline pakket)? Wat jullie ook kiezen, samen zullen jullie veel plezier en avonturen beleven. Een mooie herinnering aan deze bijzondere dag. Kom klimmen in Nijmegen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01