starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Klim in de hoogste bomen naar de top

Wat ga je doen

In een groot en uitgebreid klimpark kunnen jullie samen jullie angsten overwinnen of de adrenaline laten stromen door diverse hoogteattracties te bedwingen.

Dit is een leuke activiteit voor stoere dames die niet teveel hoogtevrees hebben. Beklim de hoge klimmuur, leg de parcoursen tussen de boomtoppen af, ga abseilen of voel je een vogel die vliegt als je de lange zipline neemt.

Doen jullie het rustig aan met één attractie (basis pakket), gaan jullie voor toegang tot vier hoogteattracties (hoogtevrees pakket) of willen jullie alles proberen (full adrenaline pakket)? Wat jullie ook kiezen, samen zullen jullie veel plezier en avonturen beleven. Een mooie herinnering aan deze bijzondere dag. Kom klimmen in Nijmegen!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01