starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Ibiza tassen workshop

Wat ga je doen

Op zoek naar een uniek, gezellig en creatief vrijgezellenfeest? Wij maken er samen met de vrijgezel en alle genodigden een onvergetelijk dag van, vol met creativiteit! Tijdens deze leuke workshop maak je zelf een eigen, hippe en unieke Ibiza tas. De tas is met de hand gemaakt en heeft leren hengsels. We gaan de tas beschilderen en daarna gaan we de tas versieren met verschillende Ibiza linten, bloemen, leer en glitters.

Alles om jouw eigen en unieke Ibiza tas te maken met vrolijke hippiekleuren en motiefjes van het eiland Ibiza. Deze leuke workshop is geschikt voor grote en kleine groepen. Je hebt geen enkele ervaring nodig in het maken van creatieve projecten. Je krijgt vooraf een duidelijke en heldere uitleg en handige tips van mij. Ook is het niet nodig om zelf creatief te zijn, dat ben ik al. Wist je dat: iedere deelnemer naar huis gaat met een Ibiza certificaat.

Ook mogelijk om de workshop te combineren met een heerlijke high tea, lunch of diner. Zo heb je een volledig ingevuld programma.

Deze workshop is inclusief:

  • 1 tas, kijk ook even bij informatie en onderhoud tas voor meer informatie;
  • Acryl verf
  • 2 linten (1,50 m = omtrek van de tas) extra lint los te koop. Keuze uit franjeband, pompomband (dat is het band met die leuke bolletjes) of lint met glitters en nog veel meer!
  • Stukjes leer
  • Glitter steentjes
  • Sjablonen
  • Gereedschappen
  • Workshopbegeleiding
  • We gaan er een echt feestje van maken!
  • Na afloop ontvangt iedereen een certificaat.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01