starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

H.E.L. Shooter Special Forces Experience vrijgezellenfeest

Wat ga je doen

Forget your daily activities and get in action! Wij laten jou en je vrienden kennis maken met een unieke beleving die zorgt voor een onvergetelijke ervaring! H.E.L Shooter is opgezet door special forces militairen voor iedereen die in de huid wil kruipen van een SF team. Je team word ingezet als special forces team. Jullie zijn het laatste redmiddel om een missie uit te voeren -kill/capture Max- de leider van een criminele organisatie welke zich samen met zijn team in een gebouw heeft verschanst.

Om je missie tot een goed einde te brengen worden jij en je team uitgerust met professionele gear zoals een één op één replica van de M4, platecarrier (kogelwerend vest), bivakmuts, combatshirt en andere gadgets.

De missie speelt zich af in een pand van 3000m2 verdeeld over vier verdiepingen welke volledig realistisch is ingericht. Het pand zit tot de nok toe gevuld met acteurs, sommige kunnen je verder helpen in het verloop hoewel andere er alles aan zullen doen om je te stoppen. H.E.L. Shooter is alles behalve een single player missie en teamwork is hierbij een vereiste. Werk tactisch samen, communiceer en handel als team. Kiezen jij en je team ervoor om te opereren in volledige stilte en neem je de tegenstander gevangen, of schakel je de vijand uit met alle gevolgen van dien. De H.E.L. Shooter Experience is niet lineair, maar de keuzes van jou en je team bepalen het spel.

Tijdens de missie giert de adrenaline door je lichaam. De adrenaline zullen jij en je team nodig hebben om te kunnen handelen onder druk en de missie te volbrengen. Tevens kan H.E.L. Shooter de missie aanpassen op de wensen van het vrijgezel. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te ontspannen in de ontvangstruimte of een barbecue te bestellen als afsluiting van de dag. Als laatste kan H.E.L. Shooter een aftermovie aanbieden met het beeldmateriaal van de uitgevoerde missie.

See you in H.E.L.!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01