Gezellig vrijgezellenfeest? Speel onze escape rooms!

Kroonluchter esape room
Ontsnappen
Spannde escape room
Spanning
Verschillende kamers

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest waarbij echt iets samen doet? Dat kan in onze escape rooms! Alleen door samen te werken, te communiceren, creatief te zijn en samen na te denken los je alle puzzels en mysteries op. Het leuke van het spelen van een escape room is, dat je er nog uren over na kunt praten. Wat ons uniek maak, is de andere wereld die je binnenstapt zodra de deur van de escape room opengaat.

We hebben 2 opties die heel geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten: Black Box of Mindcrime

Black Box is onze escape room voor grote groepen. Je speelt 'm met 10 t/m 24 mensen tegelijk. Om te ontsnappen, werken jullie soms samen als groep als geheel. Maar je lost ook in kleinere groepjes puzzels op. Zo leer je elkaar goed kennen en is de escape room heel afwisselend.

Het unieke van escape room Mincrime is dat je 'm tegen elkaar kunt spelen. Leuk voor het competitie gevoel! In 2 groepen van maximaal 6 personen per groep, speel je dezelfde escape room in 2 ruimtes tegen elkaar. Wie ontsnapt het snelst met de minste hints?!

Als onze escape rooms zijn spectaculaire belevingen met veel licht- en geluidseffecten. De puzzels zijn uitdagend en bijzonder.

Wil je na het escapen nog even napraten? Dat kan heel goed in onze gezellige lounge. We hebben verschillende soorten fris, wijn en bier. Ook hebben we snacks. Willen jullie ook lunchen of dineren? Dat kan ook!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
1 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest