starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Gebruik je creativiteit tijdens deze Ibiza armband workshop

Wat ga je doen

Het is natuurlijk heel erg leuk als jij het vrijgezellenfeest mag organiseren en de bruid een onvergetelijke dag bezorgen. Wat dacht je van samen drie hippe armbanden maken, waarvan één tekstarmband? Hier kun je je favorite quote, een naam of een datum inzetten. Wat jij wilt! Ook zijn er figuurtjes beschikbaar, zoals hartjes, sterren, een hondenpootje, infinity teken, olifant en nog veel meer!

Een creatief vrijgezellenfeest is ideaal omdat:

  • Jullie even lekker bezig zijn.
  • Het een mooie en unieke invulling is van deze speciale dag.
  • Je een blijvende herinnering aan de dag mee naar huis neemt.

Tip: zet de datum van het vrijgezellenfeest aan de binnenkant van de armband. Een herinnering om nooit meer te vergeten!

Naast de tekstarmband gaan we ook nog een kralenarmband en een armband van koord maken. Aan de koord armband komt nog een kwastje of een mooie bedel. Ben je met meer dan 10 personen, dan maak je één tekstarmband en twee kralen armbandjes. Wij zorgen voor een ruime keuze in materialen. Zo gaat iedere deelnemer naar huis met een unieke armband.

Je hoeft niet creatief te zijn of veel ervaring te hebben. Alleen een mooie tekst voor op de armband te verzinnen! EN: alle armbanden zijn nikkelvrij. Als extraatje krijgt iedereen na afloop een Ibiza certificaat.

Locatie

Wij geven de workshop op locatie. Hiervoor rekenen wij € 0,29 aan reiskosten. Wij hebben workshop begeleiders door heel Nederland. Wij zoeken de dichtstbijzijnde voor je, om zo niet teveel kwijt te zijn aan reiskosten. Wij hebben een heel ruim aanbod aan leuke, hippe en toffe workshops. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01