Zoek een vrijgezellenfeest

Activiteiten die erg goed aanslaan en als onderdeel van een vrijgezellenfeestje voor vrouwen als zeer aangenaam worden ervaren zijn uitjes die in de categorie Fun op wielen worden aangeboden. In de directe omgeving van een stad of heerlijk in de natuur kunnen jullie een tochtje maken met een of ander voertuig. De meeste dames zoeken het doorgaans meer in leuke, ludieke en gezellige tripjes, waarvan we een paar zullen omschrijven die bijzonder geschikt zijn voor het vieren van een vrijgezellenfeest.

€ 135,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Laat uw stoere kant zien tijdens de Off Road winterspecial! Met onze mannelijke begeleiders doorloopt u een programma met quadrijden, airwheelen en terreinrijden met Land Rover Defenders.
Vanaf € 54,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Segwayleiden.nl is een ideaal uitje om gezellig samen op een leuke en unieke manier de historische binnenstad van Leiden te ontdekken. De tours beginnen vanaf 75 minuten en zijn inclusief gids en begeleiding. Langer Segwayen kan natuurlijk ook en kunnen vanaf elke gewenste locatie starten!
Vanaf € 27,50 per persoon
1 tot 40 personen
Scooter rijden is stoer, verrassend, ontspannend en helemaal cool! Met onze scooters rijdt je relaxt van mooie spot tot leuk terras. In een veelzijdige omgeving met heuvels (ja, echt, in Friesland!), bossen, meren en meertjes in een prachtige omgeving. Door idyllische dorpjes de meeste van de beroemde Elf steden ruim binnen bereik. Wij hebben meerdere mooie routes gemaakt waaruit je gratis mag kiezen.
Vanaf € 47,00 per persoon
12 tot 200 personen
Wielen, creativiteit, gezelligheid, actie en een vrouwelijke touch komen allemaal samen in deze leuke activiteit voor tijdens een geslaagd vrijgezellenfeest. Neem de bruid in jullie midden mee in jullie zelfgebouwde zeepkisten.
Vanaf € 39,50 per persoon
10 tot 36 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België of vanaf onze eigen locatie in Utrecht
Zoek jij een leuk uitje, maar wil je ook wat zien en weten van een stad zonder een gids? Dan is de E-Battle het perfecte uitje! Met onze mooie elektrische scooters ga je de stad in met een Gamebook vol met vragen en opdrachten met verschillende categorieën: cultuur, geschiedenis, studentenleven, sport etc. Ook is het mogelijk een eigen categorie toe te voegen in overleg.
Vanaf € 35,00 per persoon
2 tot 100 personen
Een leuk origineel uitje? Bij ons kunt u van uitje een onvergetelijke dag maken, op een aangedreven tweewieler langs en door de mooiste plekken met gezellige tussenstops.
€ 27,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Scooter of solextocht door het verrassend mooie zuidwesten van Friesland met meren, bossen en glooiend landschap. Aangevuld met een activiteit zoals golfen, elfstedenspel en/of restaurantbezoek voor bijvoorbeeld een heerlijke High Tea of BBQ , kortom een onvergetelijk uitje!
€ 29,50 per persoon
2 tot 25 personen
Maak een nostalgische tocht op een solex door de Peel en langs de Maas als voorbereiding op het aanstaande huwelijk van de toekomstige bruid in jullie midden.