Zoek een vrijgezellenfeest

Vanaf € 25,00 per persoon
Maximaal 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Inspiratie nodig voor een te gek vrijgezellenfeest of vriendinnen uitje? Wordt model voor 1 dag en beleef deze unieke ervaring met je beste vriendinnen. Een fotoshoot is een hele beleving maar ontzettend leuk om samen te doen.
Vanaf € 22,50 per persoon
2 tot 20 personen
Voel je helemaal één met de echte bruid in jullie midden en ga bruidsjurken passen met deze wel zeer toepasselijke activiteit op een supergezellig vrijgezellenfeest.
Vanaf € 35,00 per persoon
5 tot 10 personen
Neem je vriendinnen, familie en de bruid mee naar Utrecht voor een fantastische fotoshoot met elkaar voor een unieke herinnering aan deze bijzondere dag.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje ga je door boer op in Twente. In dit prachtige boerenlandschap ligt een gastvrije boerderij waar jullie je op unieke wijze kunnen laten fotograferen tussen de koeien.
Vanaf € 42,50 per persoon
2 tot 20 personen
Een uniek beauty vrijgezellenfeest in Rotterdam of op locatie in Zuid-Holland: doe een make-up workshop, wordt opgemaakt door een professionele visagiste of doe een photoshoot!
€ 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wil je een geweldig vrijgezellenfeestje voor vrouwen met een leuk aandenken? Een fotoshoot is dan perfect! Niet zomaar een shoot, maar als stoere boerenmeiden op de boerderij! Jullie worden op het melkveebedrijf ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Er volgt wat uitleg en dan kunnen jullie je omkleden tot echte boerenmeiden. Overalls, klompen, boerenzakdoeken, ruitenblouses etc. Alles inbegrepen!