Escape room nederland
Escapen jullie binnen 60 minuten?!

Zoek een vrijgezellenfeest

€ 11,60 tot € 15,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Mission Bomb Alert: Laat zien hoe girlpower werkt. Laat zien wie de slimste zijn. De tijd loopt en het is aan jullie om de bom te ontmantelen. Los de puzzels en raadsels op.Dit is een indoor spel dat u kunt spelen op uw eigen locactie met 2 tot 6 personen of met meerdere groepen tegen elkaar.
The Dentist vanaf € 115,00, The Freakshow vanaf € 125,00 en The Honeymoon Hotel vanaf € 119,00
The Dentist 3 tot 7 personen, The Freakshow en The Honeymoon Hotel 2 tot 6 personen
Wil je voor je vriendin een echt origineel vrijgezellenuitje organiseren? Vol spanning, adrenaline en mysteries? Ga voor de Escape Challenge! De Escape Challenge is een hele ervaring die niemand snel zal vergeten. Je kent het misschien van computerspellen, maar nu is het echt! Met jullie team worden jullie opgesloten in een mysterieuze kamer.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 30 personen
Speel met vrienden of familie een van de 6 escape rooms bij The Escape Hunt Experience Maastricht. Per kamer kun je met 2 tot 5 personen spelen.Het spel is spannend, surrealistisch, intens en onvoorspelbaar tegelijk.
€ 18,00 tot € 35,00 per persoon
2 tot 8 personen per kamer
Boek deze Live Escaperoom als onderdeel van jullie vrijgezellenfeest en jullie hebben gegarandeerd een top tijd. De bruid in spe zal niet weten wat haar overkomt. Speel met jullie groep, eventueel onderverdeeld in kleinere groepjes een van de twee prachtige spellen.
Vanaf € 12,50 per persoon
2 tot 6 personen
Niemand zit graag opgesloten, je wilt weg uit deze ruimte, liefst zo snel mogelijk! Maar alleen als je rustig blijft, alert bent en slim te werk gaat, vind je samen met je team de sleutel naar je vrijheid. Weg uit deze jeneverstokerij waar de geesten van de oude stokers nog ronddwalen ...
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie
In dit betoverende Real Life Mysterie hangt alles af van de scherpzinnigheid, de creativiteit en het samenwerkingsvermogen van jullie team. De aanzet voor dit meeslepende epos lijkt op het eerste oog een doodgewone, zij het erg grote, ouderwetse reiskoffer... Ware het niet dat hij opeens uit het luchtledige is verschenen.
€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest waarbij echt iets samen doet? Dat kan in onze escape rooms! Alleen door samen te werken, te communiceren, creatief te zijn en samen na te denken los je alle puzzels en mysteries op.
€ 18,00 tot € 27,00 per persoon
3 tot 18 personen
Gaan jullie voor spanning en sensatie tijdens het vrijgezellenfeestje? Speel dan dit spannende real-life escape spel. Laat jullie opsluiten in een van de twee themakamers en probeer in een uur te ontsnappen door alle opdrachten en vragen zo snel mogelijk op te lossen.
€ 12,50 tot € 27,25 per persoon
4 tot 8 personen
Op zoek naar een spannende, intensieve, maar ook hele leuke uitdaging? Escaperoom The Postoffice is de meest uitdagende escaperoom van Nederland en daarmee een ideaal uitje voor vrienden, familie, een vrijgezellenuitje of zelfs een zakelijke training.
€ 64.50 tot € 74.50 per persoon
1 tot 400 personen
De bruid alvast laten proeven van een leven zonder vrijheid? Bij Prison Escape kan je als enige plek ter wereld ervaren hoe het is om gevangene te zijn in een echte gevangenis. Door de schitterende Koepelgevangenis in Breda en 80 professionele acteurs zorgen wij er voor dat je 3 uur lang ervaart hoe het is om te leven onder een strikt regime.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties