starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Een uniek beauty vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam

Wat ga je doen

Een uniek beauty vrijgezellenfeest in Rotterdam of op locatie in Zuid-Holland: doe een make-up workshop, wordt opgemaakt door een professionele visagiste of doe een photoshoot!

Optie 1
Bij de make up/visagie workshop leren onze visagistes de bruid en haar vriendinnen hoe ze zich het mooiste op kunnen maken. Jullie leren over camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss.

Optie 2
Bij de visagie, worden alle deelnemers van het vrijgezellenfeest professioneel opgemaakt. Al jullie make up- en beauty vragen worden beantwoord en jullie krijgen persoonlijke tips.

Optie 3
Bestaat uit professionele visagie en een photoshoot. Nadat jullie allemaal professioneel zijn opgemaakt en persoonlijke tips gekregen hebben, wordt in de fotostudio een fotoshoot gehouden. Meteen een mooi professioneel aandenken aan deze feestelijke dag!

Er zijn bij elk arrangement hapjes en drankjes inbegrepen en de bruid krijgt na afloop een leuk presentje.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01