starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

DarkPark - Unieke escape rooms van wereldniveau!

Wat ga je doen

Wil je voor je vriendin een echt origineel vrijgezellenuitje organiseren vol spanning, adrenaline en mysteries? Ga dan naar DarkPark! DarkPark heeft unieke escape room experiences waar jullie nog lang over na zullen praten. Één voet over de drempel en jullie bevinden je in een totaal andere wereld waarbij zenuwen op de proef worden gesteld. Door de special effects, spannende muziek, geluidseffecten en fantastische decor zal dit een onvergetelijke ervaring worden. Denk ‘out of the box’ en ontsnap, voor het te laat is…

DarkPark heeft in 5 jaar tijd 5 kamers ontwikkeld en gebouwd. De escape rooms van DarkPark staan bekend om kamers die nog een stapje verder gaan. Er zijn verschillende thema’s zoals The Dentist, The Freakshow, The Orphanage, The Honeymoon Hotel en de nieuwste kamer The End. Stuk voor stuk uniek en met deze kamers staan ze op nummer 6 van de wereldranglijst van beste escape room bedrijven.

Wacht niet langer en kom zelf deze onvergetelijke, filmische escape rooms beleven. Durven jullie het aan en lukt het jullie te ontsnappen?

DarkPark heeft 5 verschillende escape rooms:

Delft:

  • The Dentist vanaf € 120,00 - 3 tot 7 personen
  • The Freakshow vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen

Zoetermeer:

  • The Honeymoon vanaf € 125,00 - 2 tot 6 personen
  • The Orphanage vanaf € 125,00 - 4 tot 6 personen
  • The End vanaf € 145,00 - 3 tot 6 personen

Are you up for the Challenge?    Reserveer dan hier uw kamer!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01