Mozaiek workshop
Creatieve workshops
Ibiza armbandjes pimpen
Slippers pimpen
Workshop andy warhol
Workshop boetseren
Workshop decopatch
Workshop ibiza tas pimpen
Workshop schilderen
Workshop servies schilderen
Diverse creatieve workshops

Zoek een vrijgezellenfeest

Vrouwen die zich graag creatief willen uiten kunnen gebruik maken van creatieve workshops in allerlei soorten en maten. Het aanbod is enorm en vrijwel iedere stad biedt meerdere workshops tegelijk aan. Heel veel vrouwen beschikken over de nodige creativiteit en om dit als uitje in te passen voor een vrijgezellenfeestje wordt daar dan ook gretig gebruik van gemaakt.

Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Op zoek naar een creatieve workshop voor een creatieve bruid maar vindt ze van alles leuk? Kom dan bij My Creations By Sharina een leuke workshop volgen!
€ 129,00 per persoon
Vanaf 1 persoon
Je eigen leren tas maken dat doe je tijdens deze workshop. We maken het model van een Bag Tote. Dat betekend een stijlvolle open tas met aan beide zijde een handvat of een hengsel. Je bent zelf de ontwerper van de Bag Tote.
€ 34,00 per persoon
Vanaf 10 personen
In Den Bosch kun je bij Lifestyle-en-doe-winkel Werk aan de winkel terecht voor een leuke creatieve workshop tijdens het vrijgezellenuitje.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 1 persoon (max.12)
Je eigen tekst of afbeelding op glas werk, is dat niet leuk? Maak met behulp van glas etscreme en sjablonen je eigen mooie (persoonlijke) decoraties op glaswerk. Heb jij een idee voor op wijnglazen, waterglazen en een karaf? Kom het dan zelf maken en het wordt nog persoonlijker!
€ 60,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor stoere vrouwen is dit een heerlijke creatieve en constructieve uitdaging tijdens een vonkend vrijgezellen-uitje. Uit bergen schroot gaan jullie in teams iets moois maken met zagen, lasapparaten, schroeven en boren.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 4 personen
Zelf graffiti leren spuiten is pas echt een origineel vrijgezellenuitje. Grote artiesten maken de mooiste ontwerpen en sommigen kliederen er maar wat op los. In deze workshop leren jullie van een professionele graffiti artiest! We beginnen met een inleidende presentatie waarbij je vragen kan stellen.
€ 19,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Dordrecht en mogelijk op uw eigen locatie
Maak je eigen leren tekst armband! Tijdens deze workshop maak je helemaal je eigen leren tekst armband, we aan de slag met plantaardig gelooid leer uit Italië. Dit leer wordt in de loop van de tijd donkerder en wordt alleen nog maar mooier.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Zet het gezelschap dames en de toekomstige bruid aan het werk met een creatieve workshop Ibiza armbandjes maken. Gezellig samen bezig zijn, lekker kletsen en ondertussen iets moois maken. En niet zomaar iets moois: prachtige, fleurige armbandjes van kralen, elastiek, bedeltjes en ander materiaal.
Vanaf € 49,50 per persoon
2 tot 40 personen
Mogelijk in Haastrecht, Reeuwijk of elke gewenste locatie
Maak zelf een zilveren sieraad of een bedelarmband voor de bruid! Een creatief uitje met een blijvende herinnering!
€ 29,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Dordrecht en mogelijk op uw eigen locatie
Klein lederwaren dat is waar we tijdens deze workshop mee aan de slag gaan. Je bepaald zelf wat je wilt gaan maken. Bijvoorbeeld een kleine etui, een klein portemonneetje of make-up tasje of iets anders wat past binnen het klein lederwaren.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties