starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Creatieve workshop accessoires maken van leer in Amsterdam

Wat ga je doen

Kom samen met je vriendinnen leren accessoires maken in Amsterdam-West. We hebben verschillende accessoires ontwikkeld die je zonder naaimachine kan maken. We hebben een breed aanbod aan duurzaam overstock leer om jouw lievelingskleur uit te kiezen.

Jullie kiezen zelf welke 2 accessoires jullie willen maken en van welk leer. Wij begeleiden je vervolgens door het maakproces heen. Specifieke wensen? Workshops op maat zijn in overleg mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld een leuk aandenken aan een vrijgezellenfeest of mannen accessoires. Monsak is een duurzaam leren tassen label, we maken onze tassen lokaal in het atelier in Amsterdam van duurzaam leer. Je kan hier ook andere workshops en cursussen volgen waarin je een eigen tas gaat maken (incl. stikken op de industriële naaimachines voor leer).

De vrijgezellenfeest workshop is zonder naaien dus we kunnen het ook op locatie naar wens geven. Het belooft een gezellige, creatieve handen-uit-de-mouwen-steken workshop te worden met genoeg ruimte om lekker (bij) te kletsen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01