Zoek een vrijgezellenfeest

Vanaf € 23,50 per persoon
8 tot 80 personen
Voor de te gekke workshops met chocolade moet je bij Choco Loca zijn! Wij hebben 16 ludieke workshops met chocolade waarbij er veel gesnoept mag worden. Bij elke workshop zit een te gekke wandeling waarbij Tante Annie of de andere typetjes jou over de top wat vertellen over het mooie ’s-Hertogenbosch.
€ 37,00 per persoon
8 tot 80 personen
Na de wandeling die over the top is. (deze is niet bij de 1 urige) Beginnen we met het creëren van massieve bonbons. Jullie gaan dan stoute kleine BonBonnetjes maken, denk hierbij aan blote vrouwen en/of piemeltjes.
Vanaf € 36,00 per persoon
8 tot 80 personen
Zin in een stout en lekker uitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle uitjes beginnen wij met een Te Gekke Wandeling door de stad Den Bosch waar we over de top over de stad vertellen. Dit wordt gedaan onder leiding van de enige echte Tante Annie en/of haar lieve Guapa’s. Eenmaal bij de ruimte aangekomen gaat het kliederen en kladden met Choco beginnen.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op onze locatie in Hilversum of vanaf 10 personen op locatie
Deze speciale dag kun je grenzeloos toegeven aan de zoete verleiding! Wij gaan je daar volop bij helpen. Je gaat zelf mooie en kleurrijke bonbons maken, terwijl je tussendoor ook nog leert waar en hoe chocolade gemaakt wordt.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest