Zoek een vrijgezellenfeest

Op naar de boerderij waar je met zijn allen een leuke en gezellige Boerendag kunt beleven. Als uitje erg gewild om je vrijgezellenfeestje mee op te leuken. De ongedwongen en relaxte sfeer van het boerenleven kun je optimaal ervaren met de grappiste activiteiten op of rondom de boerderij waar vaak ook wat lekkers bij geserveerd wordt. Je moet natuurlijk niet je mooiste kleren aantrekken, maar voor een echte boerensfeer en de nodige ontspanning zit je helemaal goed.

Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje ga je door boer op in Twente. In dit prachtige boerenlandschap ligt een gastvrije boerderij waar jullie je op unieke wijze kunnen laten fotograferen tussen de koeien.
€ 23,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Op nog geen 5 kilometer van het bruisende uitgaansleven van Eindhoven vindt je het ideale vrijgezellenfeest! Midden in de mooie natuur van Noord-Brabant gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens de boerenzeskamp.
€ 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Wil je een geweldig vrijgezellenfeestje voor vrouwen met een leuk aandenken? Een fotoshoot is dan perfect! Niet zomaar een shoot, maar als stoere boerenmeiden op de boerderij! Jullie worden op het melkveebedrijf ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. Er volgt wat uitleg en dan kunnen jullie je omkleden tot echte boerenmeiden. Overalls, klompen, boerenzakdoeken, ruitenblouses etc. Alles inbegrepen!