Zoek een vrijgezellenfeest

€ 49,95 per persoon
6 tot 34 personen
Bezorg je vriendin of zus een heerlijke ochtend of middag tijdens een beauty event op haar vrijgezellenfeest. Alle ins en outs van een goede make-up komen voorbij in een ontspannen en professionele setting met jullie en de bruid.
Vanaf € 10,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Op locatie in Noord-Holland en Zuid-Holland of onze eigen locatie in Oostzaan.
Bij Spa At Your Home staan 3 dingen centraal: Ontspan, Geniet & Have Fun! Om deze reden bieden wij aan: de "Spa Party", het meest "ZEN" -volle feestje die er is! Samen met uw gezelschap geniet u van heerlijk ontspannende "Spa" behandelingen, voor ieder wat wils.
€ 55,00 tot € 62,50 euro per persoon
6 tot 10 personen
Hoe leuk is het om samen met jouw vriendinnen te leren hoe je jouw eigen huidverzorgingsproducten maakt! Tijdens deze workshop leer je hoe je een bodyscrub, gezichtsmasker en massage-olie maakt met alleen maar verse ingrediënten.
€ 30,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Met deze make-up workshop zorg je ervoor dat de aanstaade bruid één van dé leukste dagen van haar leven beleeft. Dat is precies wat we bij Make-Up Workshop Rotterdam aanbieden. Deze workshop wordt gegeven in een prachtig pand aan de Heemraadssingel in hartje Rotterdam. Ook voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.
€ 42,50 per persoon
3 tot 20 personen
Wellnessfeestje biedt groepjes vrouwen een ontspannen middag of avond aan. Iedereen ervaart allerlei ontspannen onderdelen, onder andere massages.
Voor een supervrouwelijk en heel gezellig vrijgezellenfeestje is een workshop opmaken met minerale make-up een prachtig idee voor een onvergetelijke ervaring.