starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Avondvullend Escape arrangement - Escape & meer!

Wat ga je doen

Een leuk, uitdagend vrijgezellenfeestje organiseren maar lastig? Dat hoeft niet! Wij hebben een leuk, avondvullend escape-arrangement samengesteld inclusief diner én drankjes. Jullie worden warm ontvangen met koffie, thee en verschillende lekkernijen. Vervolgens gaan jullie op weg naar de escaperooms. Maar ook een pubquiz staat jullie later op de avond te wachten!

Afhankelijk van de groepsgrootte kiezen jullie 2 of 3 verschillende escape-thema’s. Jullie hebben keuze uit ‘The bar’, ‘The classroom’ of ‘Mars’. Door het oplossen van alle opdrachten en raadsels die jullie vinden in de escaperooms, vinden jullie (hopelijk) je weg binnen een uur naar buiten en gaan jullie als winnaars door naar de volgende activiteit.

Na het escapen is het eerst tijd voor een drankje. Nadat deze borrel binnen is, is het tijd voor de volgende activiteit: De pubquiz! Deel de groep op in teams en beantwoordt verschillende raadsels, raad nummers en ontdek de gezichten die bij de ogen horen. Na de pubquiz maken we de winnaar bekend.

Terwijl jullie nakletsen met een drankje, zorgen wij dat jullie diner klaar staat. Het diner bestaat uit een heerlijk (nader te kiezen) buffet. Daarnaast zitten er natuurlijk ook nog een aantal drankjes bij dit arrangement in. Lijkt dit jullie wel wat? Neem dan gerust even contact op!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01